2019-2020 5. Sınıf Kayıt İşlemleri

26 Mayıs 2019 Pazar günü yapılan sınav sonucu okulumuzu kazanan 40 öğrencimizi tebrik ediyor, sınava katılan tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz.

Okulumuza kayıt hakkı kazanan 40 öğrencimizin velileri ile 20 Haziran 2019 Perşembe günü saat 14:00’da toplantı yapılacaktır.Kayıt işlemleri de aynı anda yapılacağından dolayı tüm velilerimizin katılımı önem arzetmektedir.

Kayıt hakkı kazanıp süresi içerisinden kaydını yaptırmayanların yerine yedek listeden öğrenci kaydı yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKENLER

(2) Yorumlar

• isa karakaşoğlu 14 Haziran 2019 @ 15:12

selamun aleykum 20 haziran 2019 toplantı ve kayıt için öğrenci de gelmesi gerekiyor mu? bir ikinci sorumda bilgi formunda sınıf ve numara ibaresi var bu mezun olduğu okulda ki sınıf ve numarası mı ya da , 5. sınıf ki yeni kayıt olacak sınıf ve no’ su mu?

• Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 14 Haziran 2019 @ 15:48

Toplantıya öğrencilerin gelmesi ile ilgili bir zorunluluk yoktur. İsterseniz gelebilirler. Yeni kayıt olacağı sınıf ve nosu olmalı. o kısmı boş bırakabilirsiniz.