Arapça Münazara Türkiye 1.’si

Anadolu İmam Hatip Liseleri öğrencilerinin Arapça, İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Rusça; 80’i aşkın ülkeden öğrencilerin öğrenim gördüğü Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liselerindeki yabancı uyruklu öğrencilerin ise Türkçe dilinde yarıştığı münazaraların Türkiye finali İstanbul’da Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde  04 Mayıs 2019 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından 10.’su düzenlenen Arapça yarışmalarında okulumuz Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Arapça Münazara dalında finallere kalmış ve Türkiye 1.’si olmuştur. Katar’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Münazara Yarışmasında ülkemizi temsil edecek ekibimize başarılar dileriz.