Dalaman TYT Kampı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sömestr tatilinde 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik üniversite sınavına hazırlık kapsamında TYT (Temel Yetenek Testi) kampı, 24-31 Ocak 2019 tarihleri arasında Dalaman/Muğla’da gerçekleştirilmiştir.

Kamp boyunca;
1. Yüksek Öğretim Kurumu sınavının ilk oturumu olan TYT (Temel Yetenek Testi) konularının soru çözümü ve tekrarı gerçekleştirildi.
2. Sınav sırasında zamanı iyi kullanmaya yönelik egzersizler yapıldı.
3. Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırma ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak adına Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlyas Yavuz, Muğla-Fethiye Kaymakamı Sayın Muzaffer Şahiner, Muğla-Yatağan Kaymakamı Sayın Hayrettin Çiçek’in katılımlarıyla seminer düzenlendi.
4. Hukuk fakültesini tercih etmeyi planlayan öğrencilerimiz, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlyas Yavuz’un katkılarıyla Muğla Adliyesi’nde mahkeme simülasyonu gerçekleştirdi.

Kampımızın ve etkinliklerimizin gerçekleştirilmesine katkılarından dolayı başta Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlyas Yavuz Bey’e ve 1 hafta boyunca bizlere ev sahipliği yapan Muğla-Dalaman Belediye eski başkanı Süleyman Camuzcuoğlu Beyefendiye şükranlarımızı sunarız.