Topkapı Sarayı Müzesi Gezisi

24.11.2016 tarihinde okulumuz 10. sınıf öğrencileri ile birlikte Tarih Öğretmeni Mehmet ÖZKARAMAN eşliğinde Topkapı Sarayı gezisi gerçekleştirdik. Gezimizde öğrencilerimiz Osmanlı Devletinin sade ve şık mimarisinin yanında kültürel ve dini değerlerini de görerek kapsamlı bir şekilde inceleme fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimiz bu gezi sırasında hem bu yapıların tarihlerini öğrenmiş hem de bu yapıların İstanbul’a kattığı değeri daha iyi görme imkanı bulmuşlardır. İstanbul’un dünyada tanınmasını sağlayan bu eserler öğrencilerimizi derinden etkilemiştir. Kitaplarda gördükleri veya derslerde duydukları eserleri görmek onları mutlu etmiştir. Ayasofya müezzinliğine atanan mezun abilerimizden Enes ÖZSOY Ayasofya turumuza eşlik etti.