Okulumuza Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine!

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEREKLİ EVRAKLAR

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz kaydınız e-okul sistemi tarafından otomatik olarak yapılmıştır. Ancak kayıtla ilgili birkaç duyurumuz olacak, bunlara dikkat etmenizi rica ederiz.

1-Aşağıdaki bilgi formunu doldurarak beyogluanadoluihl@hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz.

Bilgi Formu´na ulaşmak için tıklayınız.

Tel : 0212 210 24 13
Fax : 0212 210 24 12
Eposta : beyogluanadoluihl@hotmail.com

2- 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yüzyüze eğitimin başlayacağı günün bir gün öncesinde Pazar günü saat 14:00’de okulumuzda düzenleyeceğimiz veli toplantısına tüm velilerimizin katılımını beklemekteyiz. Toplantıya öğrencilerimiz valizleri hazır olarak gelecek olup toplantıdan sonra öğrencilerimiz okulda kalacaklardır.

NOT : Aşağıda belirtilen evrakları okulumuza kargo ile ulaştırabilirsiniz.
Örnektepe Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:88,
Sütlüce-Beyoğlu/İSTANBUL

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ

2020-2021 Kayıt Dönemi Okul Kaydı için İstenen Evraklar

1) Öğrencinin Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi (2 Adet) (Nüfus cüzdanı kayıt sonrası iade edilecektir.)
2) 6 adet vesikalık fotoğraf

NOT : Okulumuza yeni kayıt yaptıran Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizin ders kitapları, 31 Temmuz 2020 tarihinde Uzaktan Eğitime başlanacak olması sebebiyle adreslerine kargo ile gönderilecektir. Bu sebeple kargo gönderimi için gerekli olan bilgileri aşağıdaki linkte bulunan formu doldurarak gönderiniz.

Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu İçin
2020-2021 Kayıt Dönemi İstenen Evraklar

Burslu olmayıp ilk defa başvuru yapacak olanlar
1- Maddi İmkanlardan Yoksun Bulunmak
Bunun için;ailenin 2019 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın 14.640,00 (ondörtbinaltıyüzkırk TL…) .yi geçmemesi gerekir.Bununla ilgili bilgileri 2020 İOKBS Kılavuzuna Bakılabilir.
2- Gelir Durumunu Gösteren Belgeler (Maaş Bordrosu, Vergi Levhası gibi) İlgili Kurumlarca Onaylanacak
3- EK-1 Formu Doldurulup İlgili Makamlara Onaylatılacak
4- Aile Nüfus Kayıt Örneği
5- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
6- 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
7- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Burslu olan öğrenciler

1-Mezun olduğu ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazı
2-Bursluluktan feragat dilekçesi. Dilekçeyi indirmek için TIKLAYINIZ!
3- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
4- 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
5- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Bursluluk şartını taşımayan öğrencilerin de yurt kayıtlarını okulumuz içindeki İlim Yayma Cemiyeti yurduna aynı süre içinde yaptırmaları gerekmektedir.

30 Ağustos 2020 tarihine kadar yatılılık başvuruları alınacaktır.Parasız yatılılığa başvuranların bu tarihlerde gerekli evraklarla birlikte okul idaresine başvurmaları gerekmektedir.

İOKBS sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrencilerin burs almalarının sağlanabilmesi için okul müdürlüğümüze en geç 11 Eylül 2020 tarihine kadar bursluluk sınavını kazandıklarını gösterir belgelerle müracaat etmeleri gerekmektedir.