15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Şehitleri Anma Programı

15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminin aziz ve necip milletimiz tarafından başarısızlığa uğratılmasının yıl dönümü münasebetiyle Beyoğlu İlçe töreni Beyoğlu Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim müdürümüz ve ilçemizde bulunan okul müdürlerinin katılımıyla okulumuz konferans salonunda yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program Kuran-ı Kerim tilaveti le başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından sinevizyon gösterimi izlendi. Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Oratoryo izleyenleri duygulandırırken büyük beğeni topladı. İlçe milli Eğitim müdürümüzün kapanış konuşmasıyla törenimiz sona erdi. Bu özel günde vatanımız için kanlarını ve canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.