Kantin

”Yaşam alanları içerisinde başka yaşam alanları da vardır. Kantin, bu bunların içerisinde yer alan özel bir yaşam alanıdır.”

Günün önemli bir kısmını, sınırları belli bir alanda ve yoğun bir tempoda geçiriyorsanız, mola anlarında sizi rahatlatacak ve dinlendirecek, ayaklarınızın kendiliğinden sizi oraya götürdüğü mekânların varlığı da kaçınılmaz olur. Bu mekânların eğitim kurumlarında şekillenmiş hâlinin adı kantindir. Kantinler, öğrenciler için bir dinlenme, nefes alma, enerji depolama, tabir yerindeyse bir yenilenme yeridir. Tüm bu etkenleri göz önüne alarak oluşturduğumuz okul kantinimiz, periyodik sağlık kontrollerinden geçen çalışanları, ilgili gıda sertifikalarını almış kaliteli ürünleri, nezih ve ferah ortamı ile öğrencilerimize gün boyu hizmet vermektedir. Şunu da unutmamak lazım ki kantinler sadece dinlenme, sohbet etme, atıştırma ve hoşça vakit geçirme yerleri değil, aynı zamanda aromalı bir fincan çay ya da kahve eşliğinde güzel bir kitap okumanın, hızlıca ders notlarına göz gezdirmenin ve belki de uzak diyardaki anne-babaya içten bir mektup yazmanın sıcak ve samimi bir adresidir.