Pansiyon Bina Bilgileri

Bina Bilgileri

• 2008–2009 eğitim öğretim yılında hizmete giren pansiyonumuzda parasız yatılı olarak öğrencilerimiz faydalanmaktadır. Pansiyonumuzda sadece yatılı erkek öğrenciler kalmaktadır. Pansiyonumuz 250 öğrenci kapasitelidir.
  • Okulumu pansiyonu 2 kat olup okulumuzun ana binasında 3. ve 4. katlarda bulunmaktadır.16 yatakhaneden oluşmaktadır. Her katta kullanıma uygun yeterli sayıda banyo ve tuvaletler bulunmaktadır.
  • Pansiyonumuzda su kesintilerine karşı su deposu, elektrik kesintilerine karşı jeneratör bulunmaktadır.
  • Su deposu ve jeneratör aynı zamanda eğitim öğretim binası ile bağlantılı olup okulumuzun ihtiyaçlarını da karşılamaktadır.
  • Pansiyonumuzda 1 adet TV dinlenme salonu bulunmaktadır. Uydu alıcısı ve DVD oynatıcısı mevcuttur.
  • Pansiyonumun bodrum katında çamaşırhane bulunmaktadır. Öğrencilerimizin çamaşırları kendilerine ait çamaşır filelerine konarak görevli personel tarafından yıkanması sağlanmaktadır. Ardından ütülenerek teslim edilmektedir.
  • 4.katta bulunan valizhanede, öğrencilerimizin valizleri çelik raflara dizili şekilde bulunmaktadır.
  • Pansiyon binası kaloriferli olup doğalgazla ısıtılmakta ve 24 saat sıcak su imkanı bulunmaktadır. Bina temizliği günlük olarak 2 görevli personel tarafından düzenli bir şekilde yapılmaktadır.
  • Pansiyonumuzda hergün düzenli olarak 3 belletmen öğretmenimiz 24 saat süre ile nöbet tutmaktadır.
  • Mutfak bölümünde araç gereç eksikliği bulunmamakta her türlü ihtiyaca cevap verebilecek durumdadır. Pansiyon iç bölümü ve yatakhaneler halı döşenmiş olup öğrenciler pansiyona terlikleriyle girebilmektedirler.
  • Yatakhane koridorlarında her öğrenciye yetecek sayıda ayakkabı dolabı bulunmaktadır.