Düşünce Tarihimiz ve Fuat Sezgin

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ADEP kapsamında Öğrencilerimizin fen bilimleri ve sosyal bilimler alanında kabiliyetleri doğrultusunda gelişmelerine destek vermek ,analitik düşünme becerilerini geliştirmek ,bilim ve medeniyet tarihimizde öne çıkan bilim insanlarını tanımalarını onların hayatları ve eserleri hakkında bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla yıldız teknik üniversitesinden Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ( Matematik),Prof. Dr. Ahmet Altındal (Fizik), Doç. Dr. İbrahim Demir (Matematik) 9 ve 10. Sınıf öğrencilerimizle buluşmuşlardır.
Bununla birlikte Fuat Sezgin yılı münasebetiyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Vatan Karakaya “Düşünce Tarihimiz ve Fuat Sezgin” konulu konferans vermişlerdir