Behçet NECATİGİL’e Saygı Gecesi

11 Aralık Çarşamba günü,  okulumuzun genç şairleri tarafından “İstanbul’u Okuyorum “ projesi kapsamında ölümünün 40. yıldönümünde Behçet Necatigil’e  Saygı Gecesi düzenlendi.  Öğrencilerin davetini kırmayıp  programımızı teşrif eden  şair –yazar Özgür ÇOBAN, müzik eşliğinde seslendirdiği  şiirleriyle  geceye ayrı bir renk kattı.Okulumuzun genç şairlerinin Behçet Necatigil’i tanıtan konuşmaları ve usta şairin birbirinden güzel şiirlerini seslendirmesiyle,  programa katılanlar şiirin büyülü atmosferinde unutulmaz anlar yaşadı.Bizler de programın hazırlanmasında emeği geçen  edebiyat zümresi öğretmenleri  ve 10.sınıf öğrencilerine teşekkür ediyor, Evler Şairi Behçet Necatigil’i saygı ve rahmetle anıyoruz.