Okulumuza Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine…

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEREKLİ EVRAKLAR

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz kaydınız e-okul sistemi tarafından otomatik olarak yapılmıştır. Ancak kayıtla ilgili birkaç duyurumuz olacak, bunlara dikkat etmenizi rica ederiz.

1-Okulumuzla iletişime geçip iletişim bilgilerinizi iletiniz. Bunun için aşağıda bulunan bilgi formunu doldurarak okulumuza ulaştırınız.

Bilgi Formu´na ulaşmak için tıklayınız.

Tel : 0212 210 24 13
Fax : 0212 210 24 12
Eposta : beyogluanadoluihl@hotmail.com

2- 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarı ile okulumuz hazırlık sınıfına yerleşen öğrencilerimize yönelik 02-06 Eylül 2019 tarihleri arasında oryantasyon eğitimi verileceğinden tüm öğrenci ve velilerimizin 01 Eylül 2019 Pazar günü saat 14:00´da okulumuzda düzenleyeceğimiz veli toplantısına katılımlarını beklemekteyiz.

NOT  :  Aşağıda belirtilen evrakları okulumuza en geç 01 Eylül 2019 tarihine kadar ulaştırınız.

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ

2019-2020 Kayıt Dönemi Okul Kaydı için İstenen Evraklar

1) Öğrencinin Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi (2 Adet) (Nüfus cüzdanı kayıt sonrası iade edilecektir.)
2) 6 adet vesikalık fotoğraf
3) 30 TL Posta Pulu
4) 2 Top fotokopi kağıdı

Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu İçin
2019-2020 Kayıt Dönemi İstenen Evraklar

Burslu olmayıp ilk defa başvuru yapacak olanlar
1- Maddi İmkanlardan Yoksun Bulunmak
Bunun için;ailenin 2018 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın 13.480,00 (onüçbindörtyüzseksen TL…) .yi geçmemesi gerekir.Bununla ilgili bilgileri 2019 İOKBS Kılavuzuna Bakılabilir.
2- Gelir Durumunu Gösteren Belgeler (Maaş Bordrosu, Vergi Levhası gibi) İlgili Kurumlarca Onaylanacak
3- EK-1 Formu Doldurulup İlgili Makamlara Onaylatılacak
4- Aile Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğünden Alınacak)
5- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
6- 6 Adet Vesikalık Resim
7- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Burslu olan öğrenciler

1-Mezun olduğu ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazı
2-Bursluluktan feragat dilekçesi. Dilekçeyi indirmek için TIKLAYINIZ!
3- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
4- 6 Adet Vesikalık Resim
5- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

01 Eylül 2019 tarihine kadar yatılılık başvuruları alınacaktır.Parasız yatılılığa başvuranların bu tarihlerde gerekli evraklarla birlikte okul idaresine başvurmaları gerekmektedir.

İOKBS sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrencilerin burs almalarının sağlanabilmesi için okul müdürlüğümüze en geç 20 Eylül 2019 tarihi saat 17:00’ye kadar bursluluk sınavını kazandıklarını gösterir belgelerle müracaat etmeleri gerekmektedir.