Salgın Hastalıklardan Korunma Yolları

Seyreltilmiş yüz yüze eğitime başlamış olan hazırlık sınıfı öğrencilerimizin, pandemi döneminde salgın hastalıklardan kendilerini korumaları konusunda Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Sayın Kadriye Kart Yaşar öğrencilerimizle 22 Ekim 2020 tarihinde bir araya geldi. Programda Prof.Dr.Sayın Kadriye Kart Yaşar, bireysel olarak alınması gereken tedbirleri ve bunların gerekliliklerine değinerek, somut uygulama örnekleri ile koranavirüs özelinde salgın hastalıklarla mücadelede neler yapılabileceğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerimizin yaşanan pandemi süreci ile ilgili merak ettiklerini de sorarak öğrendikleri program oldukça verimli geçti.