Sınıflar

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sınıflarının tamamı akıllı tahta ile donatılmış olup, maksimum 24 öğrenci kapasitelidir. Fatih Projesi kapsamında kurulan İnteraktif bir öğrenme süreci oluşturan etkileşimli tahta sistemi bütün sınıflarımızda bulunmaktadır.Öğretmenlerin ders zamanını en verimli şekilde kullanmalarına olanak sağlarken müfredat konuları interaktif olarak işleniyor. Etkileşimli tahta, öğretmenlere ve öğrencilere zaman kazandırdığı gibi, görsel materyal kullanarak işlenen konuların öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.Her öğrencimize ait sınıflarda kendilerine ait dolapları bulunmaktadır.Sağlıklı bir sınıf ortamı eğitim ve öğretimin ana unsurlarındandır.Bire bir yüz yüze eğitimin hedef alındığı okulumuzda çağdaş eğitime olanak sağlayan 16 adet derslik mevcuttur.

siniflar-galeri-1
siniflar-galeri-2
siniflar-galeri-3

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınıf galerimizi incelemek için tıklayın…