Spor Salonları

Okulumuzda kapalı spor salonu aynı binada yer almaktadır. Spor aktiviteleri kulüpler bünyesinde eğitimcilerimiz gözetiminde ve öğrencilerimizin isteklerine göre gerçekleştirilmektedir. Sürekli sıcak su, kişiye ait dolap ve kabin bulunan spor salonumuzda, ısıtma ve soğutma sistemi, havalandırma düzeni, sürekli çalışan personel hizmet vermektedir.

Spor salonunda bulunan ders araç gereçleri ile spor malzemesinin seçimi özenle yapılarak, kaliteli malzeme kullanılmasına özen gösterilmektedir. Spor salonumuzda bulunan her türlü sert ve yaralamaya sebebiyet verecek maddeler yalıtılarak sünger kauçuk ve yumuşak tahta aksamla kaplanmış olup güvenlik ön plandadır.Basketbol, voleybol, hentbol, atletizm sporlarından judo ve güreşe sporun çeşitli dallarında ve beden eğitimi derslerinde öğrencilerimize hizmet veren, çeşitli dallarda turnuvalara ev sahipliği yapan kapalı spor salonumuz, her türlü donanıma sahip ve isteyen her öğrencinin kullanımına açıktır.

spor-salonlari-galeri-1
spor-salonlari-galeri-2