BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2006-2007 Eğitim öğretim yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi bünyesinde Sütlüce Şubesi olarak eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz, 2007 yılı Ağustos ayından itibaren Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak müstakil hale gelmiştir.

2007-2008 eğitim öğretim yılı itibariyle 46 il 68 farklı imam hatip lisesinden nakil öğrenciler alarak eğitimde yeni bir solukla emin adımlarla yoluna devam etmiştir. Kısa sürede devlet parasız yatılı yurdunu devreye sokarak 180 kişilik yurt kontenjanıyla bu hizmeti de sunmaya başlamıştır.

Bütün sınıflarında akıllı tahtalar mevcut olup, bilgi teknolojileri sınıfı, bilgisayar laboratuvarı, açık ve kapalı olmak üzere spor alanları, yüzme havuzu, modern ve zengin bir kütüphanesi, mesleki tatbikat mescidi, konferans salonu, toplantı salonları ve her şeyden önemlisi nitelikli eğitimci kadrosuyla eğitimin üst düzeyde verilebileceği nezih bir ortamıyla İstanbul’un merkezinde Haliç’e nazır bir eğitim yuvası olarak ülkemiz gençlerine hizmet vermektedir.