Temiz Çevre Temiz Beyoğlu

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Okul Buluşmaları’ projesi yeni eğitim yılında da devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ‘Okul Buluşmaları’ kapsamında 04 Kasım 2019 Pazartesi günü okulumuzu ziyaret etti. Okul bahçesinde öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Yıldız, çevre temizliğinin önemini anlattı.

TERTEMİZ BEYOĞLU İÇİN KARARLIYIZ

Öğrencilere çevre temizliğinin önemini anlatan Başkan Yıldız, “İnsanların Beyoğlu’nda temiz bir çevrede mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Temizlemek belediye olarak bizi asli görevimiz ama temiz tutmak da her bireyin, her mahallelinin, her Beyoğlulunun görevidir. İlk olarak çöp toplama saatlerine riayet etmeliyiz. Çünkü hepimizin Beyoğlu’nu temiz tutmak gibi asli bir vazifesi var. Çevre temizliği bizim olduğu kadar minik dostlarımızın sağlığı için de önemli. Tertemiz Beyoğlu için kararlıyız ve bu işi çocuklarımızla, gençlerimizle başaracağız.” dedi.