YAZ PROGRAMI – 01 TEMMUZ/02 AĞUSTOS 2019

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

1 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS 2019 YAZ PROGRAMI

1 Temmuz-2 Ağustos 2019 tarihleri arasında beş hafta süreyle, haftada 30 saat toplamda 150 saat olmak üzere bir yaz eğitim programı planlanmaktadır. Program çerçevesinde saat 8.30’da başlayacak dersler 13.20 de bitecektir. Günde 6 saat ders yapılması planlanmıştır. Haftada 2 gün öğleden sonraları TYT deneme sınavları 1 gün rehberlik faaliyetleri (test çözme teknikleri, mesleki tanıtım, kariyer planlaması, sınav sistemi, sınav stresiyle baş etme teknikleri vs) gerçekleştirilecektir. Bununla beraber haftanın bir günü öğrencilerin motivasyonlarını arttırıcı geziler, kültürel aktiviteler yapılacaktır. Program boyunca yapılacak olan deneme sınavları öğretmenler tarafından değerlendirdikten sonra öğrenci durumlarının analizi velilerle paylaşılacaktır.