Yüzme Havuzu ve Sauna

• Yarı Olimpik
  • Otomatik ısıtmalı
  • Nem ve Kimyasal dengelidir

Yüzme eğlence ve egzersizi bünyesinde barındıran sağlıklı, herkes tarafında kolaylıkla yapılabilecek bir aktivitedir.Vücudumuzdaki kasların çoğunun çalışmasını sağlayan ve sağlıklı yaşamın, dinç bir vücudun altın anahtarlarından biri olan yüzme eğitimi okulumuzda bir plan dahilinde verilmektedir.Gelişme dönemindeki çocuklar için, iskeletin normal gelişme seyrinin hızlanmasına yardımcı olur.

Havuzların kullanımında üst seviyede güvenlik ve sağlık kuralları uygulanmakta, suyun kalitesi ve hijyenik durumu periyodik olarak kontrol edilmektedir. Sıklıkla klorlanan su mümkün olan en kısa zaman aralıklarıyla değiştirilmektedir. Soyunma odamızda, havuz sonrasında öğrencilerimizin sıcak duş alabilecekleri duş kabinlerimizde mevcuttur. Soyunma odalarımız ve duş kabinlerimizde öğrencilerimizin havuza giriş ve çıkışlarında yardımcı olan görevliler bulunmaktadır. Yüzme dersleri sürecinde derslerin yoğunluğundan biraz daha sıyrılan öğrencilerimiz hem yüzmenin tekniklerini öğrenirken hem de havuzda eğlenceli dakikalar geçirmenin keyfini yaşamaktadırlar.

Sauna

Ayrıca havuzumuzun haricinde saunamızda bulunmaktadır.Düzenli olarak saunaya girmek terleme yolu ile gözeneklerin açılmasını ve cildin ölü hücrelerden arınarak son derece pürüzsüz ve canlı bir görünüme ulaşmasını sağlar. Sauna dolaşım sistemini hızlandırarak, düzenleyerek ve özellikle kan proteinlerini arttırarak oksijenin hücrelere daha yoğun gitmesini sağlar. Saunanın rahatlatıcı ve dinlendirici etkisi yorgunluk ve stres gibi olumsuzlukları ortadan kaldırarak sinir sistemi için de olumlu etki yapar.
havuz-ve-sauna-galeri-1
havuz-ve-sauna-galeri-2
havuz-ve-sauna-galeri-4

Galeri