100.yıl Kompozisyon Yarışmasında Öğrencimiz Dereceye Girdi

Kurtuluş Savaşımız, eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmış ve bu kutlu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılarak, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur.
Bugün bizler de millet olarak istiklal ve istikbal yolunda verdiğimiz kurtuluş mücadelesinin millet egemenliğiyle taçlandığı, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşamaktayız.
Bu vesileyle Beyoğlu ilçesinin düzenlemiş olduğu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Talha ÖVÜT, Cumhuriyet konulu kompozisyonuyla yarışmasında ilçe üçüncüsü olmuş ve tablet ödülü kazanmıştır. Ayrıca bu başarısından dolayı okul müdürümüz tarafından da Beyoğlu İHL saati ile ödüllendirilmiştir.
Öğrencimizin başarılarının daim olması temennisi ile öğrencimizi, ailesini ve kendisini yetiştiren öğretmenlerini tebrik ederiz.