12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 95. Yıldönümü Kutlama Programı

14 Mart 2016 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlenmiştir. Okulumuzda İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Okulumuz Konferans Salonu’ndaki programa Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman EKŞİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ERDEM ve davetliler katıldı.
Saygı duruşundan ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programımız başladı.Programda okulumuzun öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal Marşının Kabulünün canlandırıldığı tiyatro oyunu ile devam etti.İstiklal Marşı ve M. Akif Ersoy konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.