15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitlerimizi Andık

16 Temmuz Pazartesi günü okulumuzun Ömer Halis Demir konferans salonunda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı düzenlendi. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı. Okulumuz öğrencilerinden İsmail İkbal EKİCİ tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı. Beyoğlu Kaymakamı Savaş ÜNLÜ ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI´nın konuşmalarından sonra Cumhurbaşkanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan video ve belgeseller izlendi. Okulumuz öğrencileri hazırlamış oldukları şiir dinletilerini sundular. Öğrencilerimiz tarafından başta 15 Temmuz olmak okunan 15 hatmin duası öğretmenlerimizdenYunus ÖZGEN tarafından yapıldı.Programımız, öğrencilerimizin 15 Temmuz gecesini iliklerimize kadar hissettirdiği ´15 Temmuz Şehitleri Size Sesleniyor´ isimli tiyatro gösterisiyle sona erdi.