15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı

26 Eylül pazartesi günü okulumuz konferans salonunda “15 Temmuz Milli irade Zaferi ve Şehitleri Anma” programı düzenlenmiştir.
Program Saygı duruşu ve istiklal marşının akabinde Kuranı Kerim Tilaveti ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil SARICI’nın konuşmasıyla açılmıştır.
Gazeteci yazar Fatih TEZCAN 15 Temmuz öncesi ve sonrası fetö terör örgütünün faaliyetleri ile ilgili tespitlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.
Akif SİNAN adlı öğrencimizin “Ülkemizdeki Darbeler Kronolojisi”nin akabinde programımız 15 Temmuzun kahraman direnişçilerinden Metin Doğan’ın öğrencilerimizle söyleşisi ile devam etmiştir.
Programımız Yunus ÖZGEN öğretmenimizin 15 Temmuz şehitleri için yapılan hatimlerin duası ile sona ermiştir.