18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma İlçe Programı Okulumuzda Gerçekleşti

• Etkinlikler
  • 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma İlçe Programı Okulumuzda Gerçekleşti

Çanakkale Zaferi’nin 109.yıl dönümünde bu cennet vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi yad etmek , bu zaferi yeniden hatırlamak için okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerince hazırlanan İlçe milli eğitim müdürlüğü anma programı, okulumuzda gerçekleştirildi İlçe Kaymakamı Sayın Can AKSOY ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin BAĞCI ve kıymetli okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen anma programı; saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’yla başladı .Şehitlerimizin ruhu için okunan Kuran tilaveti ve duadan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirle program devam etti .Okulumuzun tiyatro kulübü öğrencilerinin hazırladığı gösteri,bizleri bir kez daha o günlere götürdü .Programın son bölümünde okulumuz öğrencilerinden oluşan koro ekibimiz, Çanakkale temalı türküleri seslendirerek bizleri hüzünlendirdi ve kulaklarımızın pasını sildi .Çanakkale şehitlerimizi bir kez daha minnetle yad ediyoruz .Ruhları şad olsun !