2023 Yılı Ege-Marmara Turu

Okulumuzun geleneksel projesi “Genç Gezginlerle Adım Adım Türkiye” 9. sınıflarımız için 19-26 mayıs 2023 tarihleri arasında Ege-Marmara etabı ile gerçekleştirildi. Müdür yardımcımız Mehmet Özkaraman ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Musa Güney eşliğinde 19 Mayıs sabahı İstanbul’dan hareketle Söğüt’te Başlayan turumuzun ilk günü Bilecik ve İznik’te konaklamayla sona erdi. 20 Mayıs sabahı Bursa, öğleden sonra ise Kütahya gezilerimizin akşamında Afyon’da konakladık. 21 Mayıs sabahı Afyon turu öğleden sonra Pamukkale ve Denizli turumuz sonunda Denizli’de konakladık. 22 Mayıs günü Fethiye, Dalaman turumuz Ortaca’da konaklama, 23 Mayıs günü ise Aydın ve İzmir ziyaretlerimiz ile devam etti. 24 Mayıs Manisa, Bergama 25 Mayıs Çanakkale ve 26 Mayıs Edirne turumuz ile sona erdi. Ziyaretlerimiz sırasında tarihi ve doğal mekanlar ile ülkemizin doğal ve beşeri kaynaklarını yerinde görme imkanı bulduk. Gezi boyunca hem öğrencilerimiz arasındaki kaynaşma arttı hem de güzel hatıralar biriktirdik.