Boğaziçi Üniversitesi Mesleki Rehberlik Gezisi

İstanbul’un köklü eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi Kampüsünü 11. sınıf öğrencilerimizle ziyaret ettik. Üniversitenin kampüsünde öğrencilerimize özel düzenlenen tanıtım programı ile Boğaziçi Üniversitesi eğitim imkanları ile mezuniyet sonra avantajları hakkında öğrencilerimiz kapsamlı bilgi edindi.
Öğrencilerin kariyer ve eğitim planlarını şekillendirme sürecinde kritik bir aşama olan üniversite tercihleri, doğru bilgi ve deneyimlerle desteklendi. Boğaziçi Üniversitesi’nin tanıtım etkinliği, öğrencilere akademik programlar, kampüs olanakları ve öğrenci yaşamı hakkında kapsamlı bir bilgi sağladı.
Etkinlik kapsamında, üniversitenin akademik ve idari kadrosundan yetkililer öğrencilere üniversitenin vizyonu ve misyonu hakkında detaylı bilgiler verdi. Ayrıca, fakülte ve bölüm temsilcileri öğrencilere programlarını tanıtarak sorularını yanıtladılar. Öğrenciler, kampüs turuyla üniversitenin tarihi ve mimari güzelliklerini yakından keşfetme fırsatı buldular.
Boğaziçi Üniversitesi’nin tanıtım etkinliği, öğrencilere üniversiteye adım atmadan önce karar vermelerine ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak adına değerli bir fırsat sunmuş oldu.