Akademik Danışma Kurulu Toplantısı

2016 2017 eğitim öğretim yılından itibaren MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu Vizyon Belgesi kapsamında öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda fen ve sosyal bilimler, yabancı dil ve mesleki alanlardaki gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla Akademik Danışma Kurulu oluşturulmuştur.

Oluşturduğumuz Akademik Danışma Kurulumuzun ilk toplantısını 16.11.2018 Cuma günü Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif YILMAZ’ın başkanlığında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil KIŞLA, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Haliç Üniversitesi ve İbn Haldun Üniversitesinin değerli Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreterleri, Dekanları ve Öğretim Üyelerinin yanı sıra kendi alanlarında uzman ve yetkin isimlerden oluşan sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Akademik Danışma Kurulumuzun bu ilk toplantısında okulumuzun marka değerini arttırma ,öğrencilerimize daha nitelikli eğitim imkanları sunma hususlarında bir takım kararlar alınmıştır.