Erasmus+ ve ESC Toplantılarımız

Erasmus+ Programı AB’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programıdır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir. Avrupa Dayanışma Programı (ESC) ise topluma yarar sağlayan projelerde gönüllülük, dayanışma ve ağ kurma faaliyetlerine imkân sağlar.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü olarak Erasmus Projelerinin öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ciddi katkılar sağlayacak programlar oluşturmayı hedeflemekteyiz.
Bu kapsamda İstanbul İl Milli Eğitim Strateji Geliştirme Şube Müdürümüz Sayın Mustafa ERŞAHİN’i Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YELEK’in İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki ziyaretlerinden ve bu konuda yapılabilecek iş birliği ve yol gösterme açısından yapılan toplantılardan sonra okulumuza yapmış oldukları ziyaretten ve öğretmenlerimize yapmış oldukları bilgilendirme toplantısından dolayı kendilerine kurum adına teşekkür ederiz.