Filistin Meselesinin Dünü, Bugünü ve Yanılgıları

17 Ekim 2023 Salı günü konferans salonunda Gazeteci Yazar Mustafa Özcan’ı misafir ettik. Öğrencilerimiz, “Filistin Meselesinin Dünü, Bugünü ve Yanılgıları” adlı etkileyici seminerde bir araya geldi.

Mustafa Özcan, Filistin Meselesi’nin tarihini ve güncel durumunu ele alarak, pek çok yanılgının düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Katılımcılar, Filistin’in tarihi ve politik dinamikleri hakkında daha derinlemesine bir anlayış kazanma fırsatını yakaladılar.

Özcan’ın etkileyici konuşması, Filistin Meselesi hakkındaki bilgi eksikliklerini giderme yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi. Seminer sonunda öğrencilerimiz, Mustafa Özcan’a teşekkürlerini ileterek sorular sorma ve tartışma fırsatı buldular.

Mustafa Özcan’ın sunumu, katılımcılarda Filistin Meselesi hakkında daha fazla anlayış geliştirme isteği uyandırdı ve konferans salonu dolduran arasında uzun süre tartışılacak bir deneyim olarak hafızalarda kaldı.