Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finalleri

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde düzenlenen Mesleki Yarışmalar kapsamında “Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması” İmam Hatip Ortaokulları Erkek kategorisi 64. Bölge finalleri 03/05/2023 Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Yarışmaya 14 okul katılım sağlamış olup Fatih ilçesi İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 8. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk BALCAN 1., Kağıthane ilçesi Hamidiye İmam Hatip Ortaokulundan 7. Sınıf öğrencisi Ahmed Said DENİZ 2., Sarıyer ilçesi Şehit Muharrem Kerem Yıldız İmam Hatip Ortaokulundan 6. Sınıf öğrencisi Ahmet Tahir TAŞ 3. ‘lük derecesi elde etmiştir. Tüm katılımcı okullarımızı ve dereceye giren öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.