Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Genç Muhafızlar” Hafızlık yarışması 29 Aralık 2021 Çarşamba günü saat: 10.00’da Harmantepe Merkez Camiinde Kağıthane Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Programa Kağıthane İlçe Müftüsü Ramazan TEKİN, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet ÇAYIR, koordinatör okul müdürlükleri, yarışmacı okulların sorumlu öğretmenleri ve öğrencileri katıldılar.

Yapılan “Genç Muhafızlar” Hafızlık yarışması sonucunda; okulumuz öğrencilerinden  Selahaddin BENLİ 99,60 puanla 1. olurken, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet A.İ.H.L’den Ammar Muhammad Hilmy ZAYDAN 99,00 puanla 2. ve Fatih Cibali Şehit İlhan Varank A.İ.H.L’den Halil İbrahim ÖZTÜRK ise 98,20 puanla 3. oldu.