Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizin Mezunlar Buluşması

Mezunlar Derneğimizden Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Keyifli Bir Gün

Mezunlar Derneğimiz, okulumuza kayıt yaptırmaya hak kazanan hazırlık sınıfı öğrencilerimiz için unutulmaz bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik, İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek amacıyla düzenlenen bir Boğaz turuyla başladı.
Boğaz’ın eşsiz manzaraları eşliğinde yapılan bu gezide, çeşitli dönemden geziye katılan mezunlarımız, öğrencilerimizle sohbet etti.

Günün ilerleyen saatlerinde, dernek merkezinde hazırlık sınıfı öğrencilerimize özel bir akşam yemeği düzenlendi.
Bu keyifli buluşmada, geleneksel çiğ köfte ikramında bulunuldu. Mezunlarımız ve öğrencilerimiz arasındaki sıcak atmosfer, gün boyunca devam eden sohbetlerle daha da pekişti.

Bu anlamlı etkinlik, hem yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin okula ve derneğimize olan bağlarını güçlendirdi hem de mezunlarımız ile öğrencilerimiz arasında güzel bir etkileşim ve dayanışma ortamı sağladı.

Mezunlar Derneğimiz, gelecekte de böyle keyifli ve öğretici etkinliklere devam etmeyi hedefliyor.