Hazırlık Sınıfı Velileri Oryantasyon Toplantısı

Okulumuzda yeni eğitim öğretim yılına başlayan hazırlık sınıfı öğrencilerinin velileri için 1 Eylül 2024 Pazar günü oryantasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıda ilk sözü alan Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yelek, yeni eğitim öğretim yılı hakkında genel bir değerlendirme yaparak velileri bilgilendirdi.
5 yıllık program hakkında bilgilendirme yaparak, okulumuzun eğitim anlayışı, hedefleri ve öğrencilerin gelişimine yönelik yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veridi.

Okulumuz Mezunlar Derneği Başkanı Kerem Güleryüz’ün selamlama konuşmasının ardından farklı dönem mezunlarımızdan Ali Rıza Eke, Süleyman Emre Önsay, Burak Ömer Demir, Erkam Ünal, Selman Küçük, Furkan Akbaşoğlu, Muhammed Salih Yıldız toplantıda yer alarak, kendi deneyimlerini velilerle paylaştı.
Mezunların okul hayatı ve mezuniyet sonrası süreçle ilgili anlattıkları, velilerin çocuklarının geleceği hakkında daha net bir fikir edinmelerine yardımcı oldu.

Programın ikinci kısmında ise Hazırlık Sınıflarından Sorumlu Müdür Yardımcımız Cüneyd Derda Karakaya, pansiyon ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Pansiyonun imkânları, kurallar ve velilerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi veren Karakaya, velilerin merak ettiği soruları cevapladı.

Beyoğlu ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.