İmam Hatip Okullarının Kuruluşunun 71. Yıl Dönümü

17 Ekim 1951 tarihinde yeniden eğitime başlayan, milletimizin kadim geleceğinde var olup manevi geleceğini de şekillendirmekte öncülük eden imam hatip okullarının açılışının 71. yıldönümünü Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Bağcı, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Şube Müdürleri, okul/kurum müdürleri ve öğrencilerin katılımı ile kutladık.
Medeniyetimizin ihyâsında ve inşâsında sorumluluk sahibi olan akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk­i selim sahibi nesillerle ihya ettik. Gönül coğrafyamıza dokunan okul koromuzla da imam hatipli olma ruhunu derinden hissettik. Hayatını bugünler için, yani imam hatipli öğrencilerin okullarında rahat ve huzurla okuyabilmesi için adayan herkese, emeği geçen tüm büyüklerimize sonsuz saygılarımızı sunduğumuz programımızla imam hatipler haftası programımızı gerçekleştirmiş bulunduk.