İngilizce Münazara Yarışması

27/12/2019 tarihinde okulumuz 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce münazara yarışması düzenlendi.

Öğrencilerin hem İngilizce yeteneklerini gösterip hem de tartışma becerilerini sergileyebilecekleri münazara, okulumuz öğrencileri tarafından da büyük ilgi topladı.

Yapılan münazaranın konusu: “Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi?” idi. İki takımın yarıştığı münazarada “Travelling chickens” takımı, gezen kimselerin daha bilgin olduğunu savunurken “Sausage Men” takımı, okuyan kimselerin daha çok bildiğini savundu. Konuşmaları için büyük hazırlık yapan öğrenciler 4’er dakika boyunca sunumlarını yaptı. Kıyasıya rekabet eden 2 takımın da çok iyi iş çıkarmasından dolayı kazananı belirlemek zor oldu.

Yarışma “Sausage Men” takımının 1 puanlık küçük bir farkla galip gelmesiyle son buldu.