İstanbul’da Yaşıyorum, İstanbul’u Yaşıyorum

“İstanbul’da Yaşıyorum, İstanbul’u Yaşıyorum” Etkinlikleri Başladı.
Anadolu’dan okulumuzu kazanarak gelen ve pansiyonumuzda konaklayan, hafta sonu evci olmayan öğrencilerimizle, sosyo-kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve İstanbul’u daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla “İstanbul’da Yaşıyorum, İstanbul’u Yaşıyorum” etkinliklerine başladık. Bu etkinlik, her cumartesi, 15 günde bir düzenlenmektedir.
İlk gezimizde, Ortaçağ’ın erişilmez İstanbul kara surlarını ziyaret ettik. Tekfur Sarayı, kara surları ve surlardaki kapıların isimlerinin ardındaki hikayeleri yerinde anlattık. Öğrencilerimiz, bu tarihi dokuyu gezerek, görerek ve deneyimleyerek İstanbul’un zengin tarihine tanıklık ettiler.
Bu etkinliklerle amacımız, öğrencilerimizin İstanbul’un tarihi ve kültürel derinliğini keşfetmelerine yardımcı olmak ve onların şehirle daha güçlü bir bağ kurmalarını sağlamak. Gelecek etkinliklerde şehrin farklı yönlerini keşfetmeye devam edeceğiz.