Kardeş Okulumuzu Misafir Ettik

Kardeş okul İşbirliği çerçevesinde Diyarbakır Bağlar TOBB Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 15’i 9. Sınıf 5’i 12. Sınıf olmak üzere 20 öğrenci 1 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında okulumuzda düzenlenen yaz kampında misafirimiz oldular. 9. Sınıf öğrencileri kamp boyunca sabahları Arapça, İngilizce ve İHL Meslek Derslerini görürken; 12. Sınıf öğrencileri okulumuz son sınıfları ile birlikte üniversite hazırlık kurs programına dahil oldular. Öğrenciler öğleden sonra mihmandar öğrencilerimiz ile birlikte İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezme fırsatı buldular. Bazıları İstanbul’a ilk kez gelen öğrenciler için unutulmaz anılarla dolu günler yaşandı. Bu program ile Diyarbakır’dan İstanbul’a uzanan kardeşlik köprüsü kuruldu.