LGS Süreci Veli İstişare Toplantısı

Toplantıda, 8.sınıf öğrencilerinin Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hazırlık sürecine girdikleri bu kritik dönemde, velilerimizle bir araya gelinerek öğrencilerin başarılı bir sınav geçirebilmeleri için temel ilke ve prensipler üzerinde birlikte hareket edilmesi gerektiği gerçeği ele alındı.

Velilere, öğrencilerin sınav hazırlık sürecindeki yoğun tempoya nasıl uyum sağlayabileceklerine ilişkin bilgiler verildi.

Ders öğretmenleri, mesleki deneyimlerini paylaşarak velilere etkili çalışma yöntemleri ve stratejileri hakkında öneriler sundu.

Toplantıda, velilere, sınav sürecinde karşılaşılabilecek zorluklar ve bu zorluklarla başa çıkma yolları hakkında bilgi verildi.

Veliler ve öğretmenler arasında gerçekleştirilen bu verimli görüş alışverişi, öğrencilerin sınav hazırlık sürecini daha bilinçli ve etkili bir şekilde geçirmeleri için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Okul yönetimi, öğrencilerin akademik başarılarını en üst düzeye çıkarmak için iş birliği ve iletişimin önemini vurguladı ve bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.