Mesleki Tanıtım Programı

Mesleki Rehberlik kapsamında, 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak, 10.12.2019 Salı günü 29 Mayıs Üniversitesi tanıtım programı gerçekleştirildi. Programda Üniversitenin Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Ali Karabacak, Arapça Hazırlık Koordinatörü Sayın İbrahim HalelŞah, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Taha Boyalık ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Araştırma Görevlisi Sayın Yusuf Bera Topaloğlu, öğrencilerimizle bir araya gelerek üniversite ve bölümleri ile ilgili detaylı bilgiler verip öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Fakülte tanıtım programında üniversitenin öğrencilerine sunduğu fiziksel, sosyal, kültürel imkanları müşahede edip güçlü akademik kadrosu ile ilgili bilgiler edinmiş olmak öğrencilerimizin üniversite hazırlık sürecinde yararlı olmuştur.