Mesleki Uygulama Programı

Uygulama yapacak öğrencilerimize ait planlama ve programla ilgili konularında bilgi alışverişi yapmak üzere Beyoğlu İlçe Müftümüz Sayın Aydın YIĞMAN ve İlçe Camilerimizin imam ve müezzinleri ile biraraya geldik.

Milli eğitimimizin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin özgüvenlerini pekiştirmek, motivasyonlarını ve sorumluluk duygularını artırmak, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak, sosyal sorumluluk sahibi olmalarına katkı sağlamak, okulda öğrendikleri teorik bilgileri uygulamalarına imkan hazırlamak ve zayıf yönlerini güçlendirmek, onları toplumun beklentilerine cevap verecek düzeyde mesleki bilgi ve becerilerle donatmayı hedeflemekteyiz.

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilere müezzinlik, imam-hatiplik gibi dinî hizmetlerin yerine getirilmesine kaynaklık edecek gerekli mesleki bilgi ve becerilerin kazandırılması amacıyla ilçemiz camilerinde Cuma İmam Hatipliği ve Akşam-Yatsı Namazlarında İmam Hatiplik ve Müezzinlik uygulamaları gerçekleştirilecektir.

Uygulama yapacak öğrencilerimize ait planlama ve programla ilgili konularında bilgi alışverişi yapmak üzere 16.10.2018 tarihinde Beyoğlu İlçe Müftümüz Sayın Aydın YIĞMAN ve İlçe Camilerimizin imam ve müezzinleri ile kahvaltıda biraraya geldik.