Mevlid Kandili Programı

Mevlid Kandili, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV.’in, insanlığın yaşadığı en karanlık döneminde doğumuyla dünyayı şereflendirdiği gündür. O’nun örnek hayatı, her Müslüman için, alınması gereken derslerle doludur. Bir Müslüman olarak, kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma vesiledir.

08 Kasım 2019 Cuma günü Mevlit Kandili münasebetiyle okulumuz mesleki tatbikat camii’nde cuma namazı öncesinde öğrencilerimiz bir program düzenlediler.Programa okul dışından cemaatimiz ve öğrenci velilerimiz iştirak ettiler.

Mevlid Kandili’nin de ülkemizden başlayarak bütün İslâm âleminde ve tüm dünyada şefkat, sevgi, adalet, mutluluk ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını diliyoruz.