Milli Eğitim Bakan Danışmanı Sayın Erol Erdoğan Semineri

Milli Eğitim Bakan Danışmanı Sayın Erol Erdoğan, ilahiyatçı ve yazar kimliğiyle okulumuzun daveti üzerine hazırlık sınıfı öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Uyum Programı Etkinlikleri kapsamında,
4 Eylül 2024 tarihinde okulumuza konuk olan Erol Hocamız, “İmam Hatipli Olmanın Anlamları” başlıklı söyleşide öğrencilerimize okul arkadaşlığının önemini, öğrenci sorumluluklarını ve okumanın gerekliliği konularını kendine has samimi üslubuyla aktardı.

Söyleşi, öğrencilerimiz için bilgilendirici ve ilham verici bir etkinlik oldu. Erol Erdoğan, öğrencilerimize İmam Hatip okullarının misyonunu ve değerlerini aktarırken, bu okullarda yetişmenin bireysel ve toplumsal anlamda nasıl bir sorumluluk getirdiğini vurguladı.

Ayrıca, arkadaşlık ilişkilerinin okul yaşamındaki önemine dikkat çekerek, sağlıklı iletişim ve işbirliğinin öğrenci başarısına nasıl katkıda bulunabileceğini ifade etti.

Eğitici ve motive edici sözleriyle öğrencilerimize örnek teşkil eden Sayın Erol Erdoğan, eğitim yolculuklarında öğrencilerimize rehberlik edecek değerli bilgiler sundu.