Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in Okulumuzu Ziyareti

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN 08/12/2023 tarihinde okulumuzu ziyaret etti.

Bakanımızın beraberinde bulunan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz METE, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Ömür Fatih KARAKULLUKÇU ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Mücahit YENTÜR’e, Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfımızın destekleriyle yapılması planlanan ortaokul ve kız imam hatip lisesi projesi konusunda bilgi paylaşımı ve proje sunumu gerçekleştirildi.

Ardından öğretmen ve öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN ile hatıra fotoğrafı çekildi. İyi dilek ve temennilerini aldığımızın Sayın Bakanımızı cuma namazı sonrasında en kısa süre içerisinde tekrar görüşmek üzere uğurladık..