Münir Arıkan Semineri

18.02.2015 tarihinde 10.00- 12.30 saatlerinde Okulumuz Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Başarı ve Motivasyon 2” semineri veren Kişisel Gelişim Uzmanı Eğtimci Yazar  Münir ARIKAN aynı gün 13.30-16.00 saatleri arasında da “Sıradışı Yazarlık” konulu söyleşiyle Cevher Grubu 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Hazırlık ve 9.sınıflara hitaben ilki 1.dönem yapılan “Başarı ve Motivasyon” seminerinin ikincisi yine Ensar Vakfının desteğiyle 18.02.2015 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlk seminerin kısa bir özetini yaparak konuşmasına başlayan Münir ARIKAN hocamız, Geleceği Algılayın ve Anlayın başlığı altında çalışkanlıkla birlikte gelecek hakkındaki ön görü sahibi olmanın önemini örneklerle vurguladı. Sıra dışı odaklanmanın başarıyı getireceği gerçeğiyle geleceğin meslekleri üzerinde durarak öğrencilerimizin hayata geniş bir pencereden bakmalarını istedi. Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Münir ARIKAN hocamız, 18.02.2015 tarihinde 13.30-16.00 saatleri arasında 11. Ve 12. Sınıflarla “Sıra Dışı Yazarlık” konulu söyleşi de bulundu. “Yazma” eyleminin ehemmiyetini öğrencilerimizle irdeleyip “Yazı Yazma Adabı” üzerine bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştı. Sıra dışı yazarlık çalışmalarının interaktif şekilde yapıldığı söyleşiyle öğrencilerimiz sıra dışı bir yazar olma yolunda büyük bir adım atmış oldular.