Mübarek Ramazan ayının 2.haftasında okulumuz Tiyatro Kulübü Beyzade’nin hazırladığı “Musab” sahneyle buluştu. Öğrencilerimiz sergiledikleri performansla büyük övgü aldılar. Tüm öğrencilerimiz oyunu beğeniyle izlediler.

“Musab Bin Ümeyr Mekke’nin en zengin, en soylu ailesinin oğlu sürdüğü kokunun eşi benzeri yok, herkes ona hayran, beline sardığı kuşak bir köleyi bir sene doğurabilir. Onu çok seven bir ailesi ve bir sürü arkadaşı var sahi size soruyorum bütün bunlara sahip olan biri başka neye ihtiyaç duyar ki.” Musab Erkam ın evinden çıkarken her şeyini bırakmıştı. Elbiseleri eskimiş, ayakkabıları delinmiş, sevgililere sevgilerini çiçeklere kokularını geri vermişti. Yalnız o tertemiz kalbi kalmıştı geriye.

“Ey geride kalanlar bugün anladım ki benim için ölüm var. Anladım ki her şeyin bir hesabı var. Anladım ki cennet var!”