Okulumuzda Bilgi Yarışması Yapıldı

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak düzenlenen bilgi yarışması 10, 11, 12 Mayıs 2023 tarihlerinde okulumuzun konferans salonunda yapılmıştır. Bilgi yarışmamıza tüm sınıflarımız katılmış ve baştan sona heyecan içinde geçen bir yarışma olmuştur.  Her alanda sorulan etkileyici ve kaliteli sorularla öğrencilerin bilgileri ölçülmüştür. Yarışan öğrencilerimiz sınıflarını temsil etmekten mutlu ve gururlu olmuşlardır.

Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya ve Genel Kültür branşlarından, her sınıf düzeyinde ayrı ayrı olmak üzere 24 soru sorulmuş olup düzenlenen bu yarışmada,

1. Sınıflarda 9-A sınıfından Arda ŞIK, Ramadan Kerem UÇAR ve Muhammed Ali ALTINÖZ isimli öğrencilerimiz
  2. Sınıflarda 10-A sınıfından Berkay AKIN, Muhammed Turan DEMİREL, Enis Kayra KARA isimli öğrencilerimiz,
  3. Sınıflarda 11-A sınıfından Muhammed Ömer AKPINAR, Yunus Emre ÖZTÜRK, Muhammed Selim YAYAN isimli öğrencilerimiz şampiyon olmuşlardır.

Zümreler arası iş birliği içinde geçen bu çalışmamızda sonuçlar, ne olursa olsun, öğrencilerimize kattığı değerler açısından bizim için en önemli kazançtır.

Unutmayalım ki

Bilmek, ileriyi görmek; ileriyi görmek de güçlü olmaktır.

Yarışmaya katkısı olan tüm idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.