Ortaokula Giriş Sınavı Gerçekleştirildi

2021-2022 eğitim öğretim yılı için ortaokul bölümümüze öğrenci kabulü için düzenlenen “Ortaokula Giriş Sınavı” 05.06.2021 Cumartesi günü düzenlenmiştir.

11:00 da başlayacak olan sınav için saat 10:00 dan itibaren öğrenciler okul binasına alınmaya başlanmıştır. Pandemi tedbirleri nedeniyle okul bahçesine girişte hijyen koridoru oluşturulmuş, veli ve öğrencilerin hes kodu sorgulaması yapılmıştır.

Sınav komisyonu tarafından sınav görevlileri ile yapılan toplantıda pandemi tedbirleri ile dikkat edilmesi gereken hususlar ve sınav kuralları tekrar hatırlatılmıştır.

Sınav binasına alınan öğrencilerin salonlara yönlendirilmesi konusunda her katta bulunan personel öğrencilere salonlara kadar eşlik etmiştir.

Sınav süresinden önce salonlardan ayrılmak isteyen öğrencilerin velileri telefonlara aranarak bilgilendirme yapılmıştır.