Taha Kılınç ile Söyleşi

İslam Coğrafyasını yakından incelemiş Gazeteci Yazar Sayın Taha Kılınç, okulumuzun toplantı salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.
Söyleşi Kılınç’ın Kudüs gazisi olan dedesinin hayatı ile başladı ardından Kılınç anılarından, yazılarından, kendi muhitinden, İslam Âlemi’nin içinde bulunduğu süreçten, yapılan hatalardan ve yapılması gerekenlerden bahsetti.
Öğrencilerimiz de söz alarak fikirlerini beyan ettiler ve merak ettiklerini samimiyetle sordular. Sorular genel olarak Kılınç ve eserlerine ilişkindi. Okulumuz öğretmenlerinden Sayın Mehmet Salih Özdemir, Sayın Taha Kılınç’ın hediyesini takdim etti.
Kılınç öğrencilerimizle fotoğraf çektirdikten ve kitaplarını imzaladıktan sonra okulumuza veda etti.