2023 LGS Tercih Süreci

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrenci ve velilerimiz için bilgilendirici bir kaç hususu paylaşmak istiyoruz.

Okulumuzda Fen ve Sosyal Bilimler Projesi (78515) ve Hafızlık Projesi (78562) programı uygulanmaktadır. Bu iki projenin tercih kodları ayrıdır. Tercih yaparken bunu göz önünde bulundurunuz. Hafızlık projesini yalnızca hafız öğrenciler tercih edebilecektir. Bu programda İlahiyat Odaklı bir program uygulanacaktır.

Aşağıdaki bilgilendirici dosya, video ve belgeleri inceledikten sonra görüşmek istediğiniz konularla ilgili mesai saatleri içerisinde sizleri bekliyoruz.

Öncelikle okulumuzu gezmek isteyen öğrenci ve velilerimiz için sanal tur linki aşağıdadır.

☝ Sanal Tur

Okul tanıtımı ve eğitim programları hakkında bilgi almak isteyenler için hazırlamış olduğumuz bilgilendirme videosu ve linki aşağıdadır.

☝ Okul ve Eğitim Programları Videosu

5 Yıllık eğitim programlarını içeren sunum dosyasının linki aşağıdadır.

☝ Sunum Dosyası

Yıl içerisinde okulumuzda düzenlenen sosyal etkinliklerden bazılarına göz atmak isterseniz aşağıdaki bağlantıya gidebilirsiniz.

☝ Sosyal Etkinlikler

☝ Geziler