Yaz Okulu Faaliyetleri

ORTAOKUL ETKİNLİKLERİ

Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarımızda başlatmış olduğu yaz okulu etkinlikleri ve dersleri bağlamında düzenlemiş olduğumuz yaz okulu programımız tamamlanmış bulunmaktadır. Yaz okulu programımız kapsamında ortaokul kısmımızda, Arapça, İngilizce, Temel Dini Bilgiler, Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler derslerimizin yanında sosyal etkinlikler olarak da Boğaz Turu, Vialand, İstanbul Akvaryum, Çamlıca Camii, Çamlıca Kulesi, İslam Medeniyetler Müzesi, Miniatürk ziyaretleri ve etkinlikleri yapılmıştır.

LİSE ETKİNLİKLERİ

Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarımızda başlatmış olduğu yaz okulu etkinlikleri ve dersleri bağlamında düzenlemiş olduğumuz yaz okulu programımız tamamlanmış bulunmaktadır. Yaz okulu programımız bağlamında lise kısmımızda, Arapça, İngilizce, Osmanlıca, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Kuran-ı Kerim derslerimizin yanında sosyal etkinlikler bağlamında da Boğaz Turu, Vialand, İstanbul Akvaryum, Çamlıca Camii, Çamlıca Kulesi, İslam Medeniyetler Müzesi, Çanakkale Gezisi, Edirne Gezisi ve Poyrazlar Gölü ziyaretleri ve etkinlikleri yapılmıştır.