Okulumuza Yerleşen Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizin Dikkatine

Okulumuza yerleşen hazırlık sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz kaydınız e-okul sistemi tarafından otomatik olarak yapılmıştır. Ancak kayıtla ilgili birkaç duyurumuz olacak, bunlara dikkat etmenizi rica ederiz.

Yandaki online bilgi formunu eksiksiz bir şekilde doldurunuz.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yüzyüze eğitim 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacaktır. 03 Eylül 2023 Pazar günü saat 14:00 de Veli Toplantısı yapılacak olup ardından 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında oryantasyon programı olacaktır. Veli toplantısına geldiğinizde öğrenciler valizleri ile gelerek yatakhanelere yerleşecek ve okulda kalmaya başlayacaklardır.

2023-2024 Kayıt Dönemi Okul Kaydı için İstenen Evraklar

1) Öğrencinin Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi (2 Adet) (Nüfus cüzdanı kayıt sonrası iade edilecektir.)
2) 6 adet vesikalık fotoğraf

Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu İçin
2023-2024 Kayıt Dönemi İstenen Evraklar

Burslu olmayıp ilk defa başvuru yapacak olanlar
1- Maddi İmkanlardan Yoksun Bulunmak
Bunun için; ailenin 2022 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın 46.000 (kırkaltıbin TL…) .yi geçmemesi gerekir. Bununla ilgili bilgileri 2023 İOKBS Kılavuzuna Bakılabilir.
2- Gelir Durumunu Gösteren Belgeler (12 aylık Maaş Bordrosu, Vergi Levhası gibi) İlgili Kurumlarca Onaylanacak
3- EK-1 Formu Doldurulup Veli tarafından imzalanacak.
4- Aile Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet veya nüfus müdürlüğü)
5- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda “Pansiyonda kalmasında herhangi bir sakınca yoktur” İbaresi Yazacak)
6- 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
7- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Burslu olan öğrenciler

1-Mezun olduğu ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazı
2-Bursluluktan feragat dilekçesi. Dilekçeyi indirmek için TIKLAYINIZ!
3- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
4- 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
5- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Bursluluk ve Devlet Parasız Yatılıda kalma şartını taşımayan öğrencilerin de yurt kayıtlarını okulumuz içindeki İlim Yayma Cemiyeti yurduna aynı süre içinde yaptırmaları gerekmektedir.

İYC Yusuf Türel Yurdu : 0212 222 97 97

Veli Toplantısına geldiğinizde tüm bursluluk evraklarının tamamlanarak teslim edilmesi gerekmektedir..