Okulumuza Yerleşen Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizin Dikkatine

Okulumuza yerleşen hazırlık sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz kaydınız e-okul sistemi tarafından otomatik olarak yapılmıştır. Ancak kayıtla ilgili birkaç duyurumuz olacak, bunlara dikkat etmenizi rica ederiz.

Yandaki bilgi formunu doldurarak beyogluanadoluihl@hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz.

Tel : 0212 210 24 13
Fax : 0212 210 24 12
Eposta : beyogluanadoluihl@hotmail.com

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yüzyüze eğitim 06 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Pandemi şartlarının elvermesi halinde 30 Ağustos – 03 Eylül 2021 tarihileri arasında oryantasyon eğitimi yapılacaktır. Oryantasyon eğitiminin başlayacağı günün bir gün öncesinde 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 14:00’de okulumuzda düzenleyeceğimiz veli toplantısına tüm velilerimizin katılımını beklemekteyiz. Toplantıya öğrencilerimiz valizleri hazır olarak gelecek olup toplantıdan sonra öğrencilerimiz okulda kalacaklardır.

2021-2022 Kayıt Dönemi Okul Kaydı için İstenen Evraklar

1) Öğrencinin Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi (2 Adet) (Nüfus cüzdanı kayıt sonrası iade edilecektir.)
2) 6 adet vesikalık fotoğraf

Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu İçin
2021-2022 Kayıt Dönemi İstenen Evraklar

Burslu olmayıp ilk defa başvuru yapacak olanlar
1- Maddi İmkanlardan Yoksun Bulunmak
Bunun için; ailenin 2020 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın 16.080,00 (onaltıbinseksenTL…) .yi geçmemesi gerekir. Bununla ilgili bilgileri 2021 İOKBS Kılavuzuna Bakılabilir.
2- Gelir Durumunu Gösteren Belgeler (Maaş Bordrosu, Vergi Levhası gibi) İlgili Kurumlarca Onaylanacak
3- EK-1 Formu Doldurulup İlgili Makamlara Onaylatılacak
4- Aile Nüfus Kayıt Örneği
5- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
6- 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
7- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Burslu olan öğrenciler

1-Mezun olduğu ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazı
2-Bursluluktan feragat dilekçesi. Dilekçeyi indirmek için TIKLAYINIZ!
3- Öğrenciye Ait Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden Alınanlarda Pansiyonda Kalabilir İbaresi Yazacak)
4- 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
5- Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

Bursluluk ve Devlet Parasız Yatılıda kalma şartını taşımayan öğrencilerin de yurt kayıtlarını okulumuz içindeki İlim Yayma Cemiyeti yurduna aynı süre içinde yaptırmaları gerekmektedir.

05 Eylül 2021 tarihine kadar yatılılık başvuruları alınacaktır. Parasız yatılılığa başvuranların bu tarihlerde gerekli evraklarla birlikte okul idaresine başvurmaları gerekmektedir.